Het programma bestand is gecomprimeerd. Download het bestand (self extracting of de zip file) naar een tijdelijke map en open de self extracting file om het decomprimeren te starten. Als u de zip file gedownload hebt, start dan het decomprimeren met winzip, pkunzip o.i.d.

De test licentie is gratis en is 30 dagen geldig zodat u zich kunt overtuigen van de mogelijkheden.

op uw verzoek ontvangt een vrijblijvende offerte. Mocht u de offerte accepteren dan ontvangt u een permanente licentiecode met de factuur. Deze permanente licentiecode activeert het programma voor onbeperkt gebruik met behoud van reeds ingevoerde gegevens.

VvE Manager handleiding is een uitgebreide beschrijving voor het gebruik van dit programma met scherm voorbeelden.

Indien u problemen hebt met de automatische update procedure is het mogelijk om de update handmatig aan te brengen. Neem hiervoor eerst contact op met CS-VvE Advies voor nadere instructies..

Klik op onderstaande bestanden om deze te downloaden..

VvE Manager werkt zowel op 32 bit als 64 bit systemen. Bij 64 bit systemen kan het voorkomen dat er iets fout gaat bij de installatie van de noodzakelijke Microsoft toepassingen. Normaal gesproken worden deze door het installatieprogramma van VvE Manager ge-download en geïnstalleerd. Als u na de installatie van VvE Manager meldingen krijgt bij het opstarten van het programma die wijzen op problemen met de database verbinding, dan is waarschijnlijk de database runtime module van Microsoft niet geïnstalleerd.

Om bovenstaand probleem op te lossen kunt u hier het noodzakelijke bestand downloaden en installeren.

Lees ook de "Hints en Tips" pagina m.b.t. instellingen en installatie tips. Mochten er alsnog problemen zijn met het installeren van VvE Manager, neem dan even contact op via de contact pagina. Als u een telefoonnummer achterlaat wordt u zo snel mogelijk teruggebeld.

 

 

 

 © COPYRIGHT 2010 ALL RIGHTS RESERVED CS-VvE Advies